Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanuljak meg ennyi...

Hogyan tanuljak meg ennyi idegen nyelvű anyagot?

Figyelt kérdés

Pszichologiára járok külföldön.. (legfőképp szüleim erőltették rám).

Közelegnek lassan a vizsgák és nekem kb 150 oldalnyi anyagot kellene tudni, mivelhogy szóbeli vizsgám lesz 2 tantárgyból (többiből esszéket kértek meg különféle projekteket szobelik helyett)... a gond az hogy kezdő szinten beszélek valamennyire a nyelvet, viszont ahogy neki fogok tanulni... érzem hogy végem. Először megpróbáltam bemagolni, az első két oldalt el is tudom mondani, de úgy gondolom hogy 150 oldalt nem fogok tudni bemagolni... vagy de? Ha meg a saját szavaimmal akarnám elmondani a szöveget, nem menne mivel nem beszélem olyan magas szinten a nyelvet... Sokszor eszembe jut, hogy ha magyarul lenne az egész, első tanuló lennék az egyetemen :( nagyon el vagyok keseredve, és nem szeretnék lemaradni a vizsgákon.

Valami tippetek? Nem akar ez nekem menni

20/L

2020. jún. 3. 15:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Így lesz
2020. jún. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!