Melyik nyelvet tanuljam meg először?
Figyelt kérdés
Angolul tudok2020. jún. 2. 16:34
A kérdező szavazást indított:
Francia
Olasz
22 szavazat
2/3 anonim válasza:
Szerintem amelyik szimpatikus, nagyjából mindkettő ugyanannyira nem jó semmire (nyilván azon túl hogy tök szuper különböző nyelveken beszélni:)) Olasz mellett az szól talán hogy a spanyol ajkú helyeken valamennyire elboldogulhatsz vele, a francia mellett annyi hogy sok hely van ami francia gyarmat volt és se angolul se németül nem beszélnek, csak franciául. Szóval ha a hasznosság szempontjából kérdezed akkor szerintem mindegy. Ha az érdekel esetleg hogy a nyelvüket beszélve melyik nép fogadna be inkább akkor az pedig egyértelműen az olasz.
3/3 anonim válasza:
Szerintem az olasz könnyebb, de a francia hasznosabb. Ha az a cél, hogy mindkettőt megtanuld, csak a sorrend a kérdés, akkor én a nehezebbel kezdeném, vagyis a franciával, mert utána az olasz még könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!