Milyen programozádi nyelvet tanuljam meg először? Többi lent
14 éves leszek Decemberben,és programozó szeretnék lenni. Sajnos nem tudom pontosan,hogy milyen nyelvek kellenek hozzá.
Ezt nem úgy értem l,hogy holnapramegtanulom az összes nyelvet és már a hétvégén olyan programot írok,mint az EA,most csak 8.-os vagyok,és jövőre valószínűleg a közgázban informatika szakra szeretnék menni. És már most meg szeretném tudni,hogy milyen nyelvek kellenének mondjuk egy alap kis tetrisvagy kígyó játékhoz,milyen nyelvbenkell ezeketmegírnom. Csak egyenlőre érdeklődöm,és suli mellett ezt is tanul ám.
Bocsánat ha rosszul fogalmaztam meg,nem annyira értek az informatikához,csak használni tudom,és a suliban semmit nem tanítanak,ami hasznomra válna,csak azt,hogy hogyan kell world-ben szöveget szerkeszteni(8.-ban...). A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!