Hogyan tanuljam meg a photoshop hasznalatat?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 12:20
1/6 anonim válasza:
Az internet tele van tutorialokkal, magyar, angol nyelven is. Szóval csak keress rá a google-be és rengeteg anyagot fogsz találni ami megtanít a használatára :)
2/6 P.O.C. válasza:
Vagy ellátogatsz egy köves boltba. Bár a video tutorial -ok amik önálló feladatokat is tartalmaznak, sokkal hatékonyabbak azoknak, akik csak most ismerkednek vele.
3/6 anonim válasza:
YouTube és Google, más nem is kell
4/6 Hulioboy válasza:
Szerintem a köves boltot kihagyhatod, ott sok anyagot nem találsz a témában :) (Bocs P.O.C) De ha torrentezel akkor keress rá vannak magyar nyelvű photoshop oktató DVD-k is. Tudom ajánlani...
De ahogy előttem már írták a youtube a legjobb
5/6 anonim válasza:
6/6 P.O.C. válasza:
Ja most látom "köves" bolt. Könyves bolt az na. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!