Origo nyelvvizsgával lenne pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Először is, mit jelent ez a 'n' kifejezés?( a szám után)
Fordítás idegen nyelvről magyarra:
- általános témájú, autentikus idegen nyelvi szöveg (legtöbbször újságcikk) Kb.
1000-1200n
A fordítások nehezek?Tudom, lehet használni szótárt:), de a szövegkörnyezet milyen?Nehéz nagyon?
A szóbelinél a pályaválasztásról mit tudnátok mondani?
Köszönöm, ha írtok, bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok! Középfokra megyek.
2010. júl. 30. 16:19
11/14 anonim válasza:
Én voltam Békéscsabán a fősülin vizsgázni középfok németből. Egyszerűen xar....lehúzták a pontjaimat. Jah,és az a nagyterem valami horror. Be lehet ott szédülni a többi ember közé.
12/14 A kérdező kommentje:
:D:D hát, a nagy terem nem hiszem h zavarna, az mellékes h milyen helyen írom:) h-h lehúzták a pontod?fogalmazásnál?:S azt hallottam h ott nagyon szigorúan pontoznak:/
2010. júl. 31. 13:51
13/14 anonim válasza:
Én is békéscsabán nyelvvizsgáztam Origo-t, csak angol és én is a SZIE-GK-ra megyek :)))) Sok sikert am :)))
14/14 A kérdező kommentje:
Szia!:):) most v jövőre szeretnél?:P és am nehéz volt?:S:D
2010. aug. 3. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!