Mi a helyes megoldás? Hatodikos angol.
6 hiba van az adott szövegben.
Sajnos nem tudok angolul:( Gyereknek kéne a segítség.
How are you? My family and I am going to Malta next week. We're going to travel there on boat. We're going to stay at a nice hotel near the bich. I am going to sunbath evri day.
Travel egy l, szóval megvan az egyik hiba. Viszont nem is neked kell tudnod angolul. :)
Gyerek hány hibát talált eddig? Melyeket? Nagyon szívesen segítek, de az nem tisztességes, ha helyette megcsinálom.
Gratulálok, kedves hármas, sokat segítettél. Gondolom, nyelvvizsgázni is elmész majd az ifjú helyett.
Nem írhatsz "we are"-t, ha a szövegben "My family and I" van (és igen, ott az egyik hiba). "We're" nem hiba, a tanár viszont veheti annak, ha te annak jelölöd, mert azt jelenti, nem tudod, hogy az helyes.
Tudom, nekem lepontozás, hármasnak örök hála és köszönet. Így jártam.
:'(
Harmadik vagyok, azt hittem a gyerkőc írta és azt kell kijavítani :)
A hibák:
Evri- every
bitch-beach
At-in
On-by
Am- are
"Travell-t írta egy l-lel. A going to go to is megvolt. A beach is. Meg az every. De ez csak 4"
Szuper, ügyik vagytok. Ha megnézed a hármast (meg az én bosszankodásom) meglesz a másik kettő is (csónak körül keresgélj & a családom és én - az ugye nem egyes szám, nem csak én, tehát... és ennek is ott a megoldása a hármasban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!