Nekem megvan, de miért adnám meg? Azzal te mit tanulsz? Hiszed vagy sem, a munkafüzetben nem kérdeznek olyat, amit a tankönyv alapján ne lehetne megcsinálni.
Viszont szívesen segítek. Írd le, melyik feladatban hol akadtál el, mire jutottál, mit nem értesz. Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül is sokan lesznek, akik készek segíteni, magyarázni.
2020. máj. 6. 11:21
2/9 anonim válasza:
De hát abból négy kiadás is van.
2020. máj. 6. 16:27
3/9 chtt válasza:
Mindögy az, nekem mind a négy megvagyon, mer' jobbak... :D (az első kettő amúgy már kiment, és idén meg már csak a negyedik kiadást engedték rendelni - gondoltam is nem szépeket év elején - eddig ez a legsilányabb:(
2020. máj. 6. 16:42
4/9 anonim válasza:
Azt mondod, teljesen egyformák?
2020. máj. 6. 17:01
5/9 chtt válasza:
Dehogy, az első kiadás nagyon jó volt, igényes kidolgozású, áttekinthető (nekem legalábbis, de abból dolgoztam a legtöbbet, nem csoda, hogy a szívemhez nőtt), a második rövid intermezzónak elment, modernizálták a szókincsét, még normális képekkel, hanganyaggal jött ki. A harmadik-negyedik viszont tényleg majdnem ugyanaz, csak a neveket (és a hozzá tartozó arcokat) változtatták meg. A rajzok egyre idiótábbak, a hanganyag röhejes. Az eredetileg barna Cuki Szuziból szőke p*** lett, Okos Tónink meg kölyökképű nevetséges fazon. A harmadik kiadás Mickey-jét nem lehet röhögés nélkül hallgatni, mert úgy nyekereg, mint aki a vécén erőlködik, de nagyon... Mindegy, még mindig a Projectet tartom a leglogikusabban felépítettnek az általános iskolás korosztály számára, de ez nem változtat azon, hogy kiadásról kiadásra silányabb. :'(
2020. máj. 6. 17:19
6/9 anonim válasza:
Pontosítok a kérdésemen akkor. :) Azt mondod, ugyanazon azonosítójú kérdésekre ugyanazok a válaszok mindegyikben?
2020. máj. 6. 17:24
7/9 chtt válasza:
Nem, dehogy. :)
2020. máj. 6. 17:34
8/9 anonim válasza:
Megállapításba burkolt kérdésem erre a megfogalmazásra vonatkozott:
"a project 3 angol munkafüzetből"
Persze, minden helyett azt kellett volna írnom, hogy: Kérdező, miről is beszélsz pontosan?
2020. máj. 6. 17:42
9/9 chtt válasza:
Oké, közben nekem is leesett, ha lassan is. Nem azért mindegy, mert egyformák, hanem mert mind megvan.
Ha idén kezdte a kérdező a könyvet, nagy eséllyel negyedik kiadás kell neki, ha még tavaly, akkor lehet harmadik és negyedik is... Mindegy, gyanítom, nem fog visszaírni, mert nagy eséllyel potyázni akart, s nem segítségre van szüksége, így örök rejtély marad, melyik kellett vón neki. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!