Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol filmek, sorozatok?

Angol filmek, sorozatok?

Figyelt kérdés

Tudnátok ajánlani angol nyelvű filmeket, sorozatokat, amikhez lehetőleg felirat is van?

Az a lényeg, hogy a hallás alapú angolom fejlődjön, és a szókincsemnek sem ártana, ha bővülne.

Fogalmam sincs, milyen szinten vagyok angolból, de kb. A2-B1. Mivel az iskolában csak németet tanulok, ezért az angolt csak netről tanultam, és érzésből mondom/írom a mondatokat, igazából egy nyelvtani szabályt sem tudok, de mégis megy. Ugye, mint a magyar nyelv egy kisgyereknek. De nyilván nem vagyok tökéletes belőle.

Nagyjaból a film/sorozat témája is legyen olyan, amit egy 14-16 éves lány érdekesnek tarthat. De a lényeg tényleg csak az angolon van.

Lehet amerikai vagy brit is.

2020. ápr. 8. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Angol vagy nyelvű feliratot szeretnél?

Egyébként az HBO vagy a Netflix kínálatában rengeteg jó film és sorozat van.

A Stranger Things, Supernatural, Atypical, Trinkets, Riverdale, Sex Education nagyon jó sorozatok, és szerintem nem is nehéz a nyelvezetük.

Filmek közül tudom ajánlani a Rubinrot című filmet, ez német, de angolul beszélnek benne; American Satan (ez azért nem egy hűde film, és nem biztos, hogy egy 14 évesnek való, mondjuk én 15 évesen néztem meg, de nekem "tetszett").

2020. ápr. 8. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szavazat a Netflixre, mióta előfizettünk kb 2 éve, folyton újravesszük, nagyon jó. De az igaz hogy viszonylag drága, kb. 3000 forint, de akkor nezhetizek tobben is a csaladbol egyszerre is. Ha erre nincs lehetoseged, akkor inkabb yt videokat ajánlanék, jubilee erdekes pl., társadalmi problémákról csinalnak videokat, de az igaz hogy ott se minden szereplo anyanyelve az angol, szoval lehet hogy neha kicsit furan beszelnek. A helyedben kiprobalnam az 1 honapos ingyenes netflixet, aztan ha nem tetszik akkor nem fizetsz ra elo es lemondod.
2020. ápr. 9. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
O, és a nezflixen leginkabb a Lucifer nevo sorozazot javaslom, nagyon jol osszerakott mondatok vannak benne, es szorakoztato szerintem. Illetve a The100 se rossz, a kedvencem, de van akinek nem jonnek be a scifis dolgok. Ezt le is tudod tolteni torrentrol szerintem.
2020. ápr. 9. 00:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Netflix HBO GO tele van mindenféle sorozatokkal, csak találsz magadnak valót köztük.
2020. ápr. 9. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!