Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A 75000 diák mentesül a...

A 75000 diák mentesül a nyelvvizsga alól pontosan kikre vonatkozik?

Figyelt kérdés
Akik most tanulnak az egyetemen?
2020. ápr. 7. 20:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Akik már végeztek vagy akik idén aug 31-ig végeznek. Másra nem. Ha 10 évvel ezelőtt végeztél akkor megkapod. Ha csak jövőre fogsz nem vonatkozik rád.
2020. ápr. 7. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
Egy mondat volt az egész, nem lehetett olyan sokféleképpen érteni... Aki 2020. augusztus 31-ig államvizsgát tesz/tett.
2020. ápr. 7. 20:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igazságtalan...
2020. ápr. 7. 22:08
 4/15 anonim ***** válasza:

#3: egyetértek. Januárban fogok államvizsgázni. Nyelvtanfolyamok most nem elérhetőek, a nyelvvizsgaközpontok is leálltak.

Még egy félévet tolhattak volna rajta.

2020. ápr. 7. 23:42
 5/15 A kérdező kommentje:

Nekem novemberben kell leadni a szakdolgozatomat államvizsga is akkor van. És kilátástalan az egész..

köszönöm az egyetértést.

2020. ápr. 8. 00:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Én februarba államvizsgázok majd. De nálunk voltal nyelvi tárgyak amik kellenek az abszolvalashoz, de ezek megszűntek és nem volt kötelező megcsinálni. Így az a megoldás van, hogy nyelvvizsgát meg kell csinálni azzal kiváltod ezeket az angol nyelvű tárgyakat és igy abszolvalsz. Viszont a szívás, hogy elfogadtatni csak reghéten lehet, ami szeptember eleje. Nyáron nincs nyelvvizsga. Ősszel meg már mindegy, ergo nem tudok végezni időbe. Most volt időpontom nyelvvizsgára, de az már nem játszik. Szóval nekem extra szopás. Kárpótlás?
2020. ápr. 8. 01:44
 7/15 anonim ***** válasza:
Tehát valaki még jobb helyzetben van, mert max államvizsga után nyelvvizsgázik, de én meg államvizsgázni se tudok :D. Pedig minden tárgy meglesz idén és a szakdoga is kész:D.
2020. ápr. 8. 01:46
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azokra vonatkozik akik a gazdaság helyrehozásában majd szerepet vállalhatnak.
2020. ápr. 8. 07:16
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Most olvastam el újra. Azokat érinti akik jelenleg dolgoznak és a bérük középfokú végzettség szerint van elszámolva. Szóval azokra sem vonatkozik akik még most fognak végezni, munkanélküliek vagy gyesen/gyeden vannak és megszűnt a szerződésük. Legalábbis szerintem.
2020. ápr. 8. 07:33
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

#8: nehogy azt hidd! :D

Megkapja minden büfészakos is... Még azok is, akiknek értelmes diplomájuk van, de 5-10 éve a közelében sincsenek a szakterületeknek.

Aki meg a következő félévben államvizsgázik, az szívjon csak! :/

Ma esti közlönyben már remélem, benne lesznek a részletek.

2020. ápr. 8. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!