Melyik szaknyelvi nyelvvizsgára menjek? (német)
Figyelt kérdés
A BME re járok egyébként de nem tetszett az ottani nyelvvoktatas sajnos. A vizsgáról fele jó fele rosszat hallottam.
Biztosra szeretnék menni. A nyelvtanban nem vagyok olyan jó de a többi ment mindig.
A zöld út nyelvvizsgát fontolgatom.
Szeretnék valami nyelvi kurzust is felvenni ahol típusfeladatokat oldunk meg és rendesen felkészítenek.Erre a Business Focus által hírdetett tanfolyamokat néztem. Szerintetek melyik nyelvvizsgára menjek és ti milyen felkészítőt ajánlanátok?
21/L
2019. jún. 17. 13:22
1/1 anonim válasza:
Én a zöld utast ismerem. Két éve vizsgáztam belőle. Összességében korrekt volt az írásbeli és a hallás értés része, illetve a szóbeliről is pozitív tapasztalataim vannak. Úgyhogy én ezt tudom ajánlani. :)
Itt találsz mintafeladatokat gyakorlásnak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!