Most mik a legjobb tankönyvek spanyol nyelvből?
Már nagyon régóta szeretném elkezdeni önállóan, itthon a spanyol nyelvet, mert nagyon tetszik, dallamos, és mivel 2 évig latint tanultam és imádtam, elgondolkoztam azon, hogy szeretnék egy még ma is élő latin nyelvet olyan szinten művelni, amiből talán pár éven belül még nyelvvizsga is lehetne, mert a szókincs igazán egyforma.
Folyékonyan beszélek angolul, 8 évig németül tanultam, illetve ahogy említettem, tanultam latinul is.
Egyik nap éppen egy könyvesboltban nézelődtem, és megakadt a szemem egy elképesztően gyönyörű képes szótáron, amit valami indokolatlan felindulásból azonnal megvettem. Tényleg elképesztő, mert az orvostudományon át a legspeciálisabb szépségápolási eszközökig mindent leír, így tényleg könnyen tehet szert az ember hatalmas szókincsre.
Viszont értelemszerűen nyelvtan nélkül nem mennék semmire.
Érdekel, hogy aki pl. gimnáziumban/nyelviskolában tanul spanyolt, ott milyen könyveket/munkafüzeteket használ, mi a véleménye róluk, illetve mi az, amit ajánl.
Colores, a te háttereddel önállóan is használható, van hozzá cd is, 3 kötet, elvileg 2 a középfokúig.
888 kérdés és válasz: szintén cd vel
Correcto (a nyelvtanhoz), Gente (kicsit magasabb szinten), Dele könyvek, Nuevo ven, paso a paso (antikváriumból).
A colorest kevésbé ismerem de spanyol anyanyelvű ember nagyon kritizálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!