Melyik nyelv lenne a legjobb számomra?
Figyelt kérdés
Angolt tanulok,elég jó a nyelvérzékem. Spanyol,olasz,francia,és német nyelv közül kéne választanom,de tanácstalan vagyok.
Melyiket válasszam?
2017. jan. 30. 18:38
2/11 anonim válasza:
én angolul beszélek és szerintem a spanyol nagyon könnyű, sok a hasonlóság a kettő között, legalábbis számomra
a németet viszont kicsit nehéznek találom
szóval én a spanyolra szavazok
3/11 anonim válasza:
franciát javaslom, én is azt tanulom, ráadásul az angollal jól is lehet hasznosítani :)
A francia után könnyen megy majd az olasz, olaszból meg könnyen átmész a spanyolra, szóval hajrá :D
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek :D Akkor még rágódok rajta kicsit,aztán majd csak lesz valami :)
2017. febr. 2. 16:58
7/11 anonim válasza:
Hogy jobban megnehezítsem a helyzeted: spanyolt javaslom :) Kint vagyok Németországban és szinte az összes kollégám spanyol ajkú. A villamoson is sok spanyol prantyogást hallok. A legelterjedtebb nyelv, szerintem ezzel biztos nem veszítesz!
9/11 anonim válasza:
Ha esetleg mérnöki pályára mész/akarsz menni, én mindenképpen a németet ajánlom, és sajnálom, hogy nem tanultam szorgalmasabban. Sok állás (gépész, villamosmérnök, stb.) a német nyelvtudásúakat részesíti előnyben. Keleteurópában (Mo-n is!) sok állásnál előny. Itthon és a környező országokba spanyollal nem mész semmire, hiába a világ egyik legtöbb ember által beszélt nyelve. Amúgy én a francia kivételével mindegyiket szeretem. Ha nem ilyesmi területeken gondolkozol, akkor a én az olaszt tenném 2. helyre, spanyolt a 3.-ra!!! Vendéglátásban ezek itthon is fontosak.
10/11 anonim válasza:
Spanyolt vagy franciát! Én sajnos nem választhatok spanyolt,pedig biztos amellett döntenék.Szakkörként tanultam egy pár hónapig,és nagyon könnyű, sok helyen hasznosíthatod és nem is beszélve arról,hogy egy gyönyörű nyelv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!