Melyek a legjobb nyelviskolák?
Ha valakinek van kedve és ideje,kérem segítsen!
Valamit nagyon nem értek. Eddig bármelyik iskolára rákerestem,nem találtam olyat hogy nulláról középfokúig szint.
Pl. vegyük ezt példaként : [link]
Ezen belül a félintenzív tanfolyamot.
"12 hetes, heti 2x4 órás nyelvtanfolyam 6 különböző szinten"
Mindegyik szint 12 hetes. Vagyis,ha én nulláról el szeretnék jutni a középfokúig, 4x12 hétig azaz 1 évig kell hogy ott tanuljak? Jól értelmezem?
4*12 hét lesz az, amiben leadják a középfokhoz szükséges anyagot, de nagyon sok múlik rajtad, hogy otthon mennyit foglalkozol még vele pluszban. Értsd ezt úgy, hogy ha csak részt veszel az órákon, de otthon nem tanulsz külön, akkor hiába az egész, mert nem leszel középfok szintjén.
Egyébként a nyelviskolákban nem lesz olyan, hogy nullától középfokig szint, hiszen az rengeteg idő és pénz, lehet, hogy két hónap után a résztvevők 90%-a már nem járna, 1-2 ember kedvéért pedig nem fognak nagycsoportos áron órákat adni. Éppen ezért vannak blokkosítva a tanfolyamok, sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!