a csoportos nyelvtanulásnak annyi, ha most megszokjuk az online-t, utána ki akar csoportba menni? ha nincs turizmus, minek tanuljunk nyelvet? mostmár a diplomáért sem kell (75 ezer hallgató nyelvvizsga-kötelezettségétől eltekintenek, enélkül is megkaphatják a diplomát)
gazdasági szaknyelv sem kell
Mivé képezzék át magukat a nyelvtanárok?
vagy csak én érzem így?
2020. ápr. 7. 14:52
1/7 anonim válasza:
Közoktatásban van nyelvoktatás. Egyetemeken is van nyelvoktatás (Szaknyelv). Mért lennének vesztesei? Aki eddig sutyibak dolgozott otthonról az persze sírhat.
2020. ápr. 7. 14:53
2/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon sarkítasz, ez nem egy végleges állapot.
2020. ápr. 7. 14:58
3/7 anonim válasza:
Azért, mert ostobán és szűklátókörűen gondolkozol.
2020. ápr. 7. 14:59
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg pont hogy a nyelvtanar most piacképes. Mindenki raer nyelvet tanulni. Én is skype - on ', járok' az angol tanaromhoz. Mi ez a 75 ezer hallgató eltekintese a nyelvizsga követelménytol? Ez kikre vonatkozik? Én nem hallottam erről.
2020. ápr. 7. 15:00
5/7 anonim válasza:
A csoportos nyelvoktatásnak igen nagy elönye a (kis létszámú) csoport, sokkal jobban lehet haladni a nyelvhasználattal.
Emellett a nyelvtanulásra inkább felfelé megy az igény, nem csökken.
Szóval csak te érzed úgy, hogy a nyelvtanárok bajban vannak/lesznek!
2020. ápr. 7. 15:10
6/7 anonim válasza:
Én online tanítok nyelvet, az elmúlt hetekben egy csomóan jelentkeztek, hogy tanulnának. És remélhetően őszre már jobb lesz a helyzet. De ha nem, akkor nem csak a nyelvtanárok lesznek bajban. Egyébként én mellette fordítok is, ezt sem befolyásolta a vírus.
2020. ápr. 7. 15:14
7/7 anonim válasza:
Azok a tanárok igen, akik a modern eszközökkel, lehetőségekkel nem tudnak élni, de akinek eddig csak egy lökés kellett, még akár jobb helyzetbe is kerülhet..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!