Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kinek higgyek? Német tanár...

Kinek higgyek? Német tanár vagy közeli ismerős

Figyelt kérdés
volt hogy egy fogalmazást kellett irni! Google fordítóval csináltam jó csaltam de nem ez a lényeg! Egy ismerősöm aki németben elég jártas megnézte a fogalmazásomat és azt mondta nekem hogy vannak benne nyelvtani hibák rosssz a megoldásom majd miután leadtam a német tanárom azt mondta nekem hogy ez a fogalmazás tökéletes hibátlan szórend jót Írtam!

2020. ápr. 7. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Írd le ide, átnézzük! Látatlanban nem tudunk dönteni! Amúgy a magyart is leírhatod nekünk, ha már fordítót használtál! Másoknak is hasznos lenne :) .
2020. ápr. 8. 09:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Was wäre ohne Computer?

Ohne Computer wäre das Leben anders. Ohne Computer könnten wir nicht mit unseren Freunden und Bekannten kommunizieren. Der Computer ist heute lebenswichtig geworden. Ohne einen Computer hätten wir keinen Zugriff auf wichtige Informationen.

Ohne Computer würden von nun an viele Menschen ihren Arbeitsplatz verlieren Zumbeispiel: Informatiker. Darüber hinaus werden elektronische Dienste eingestellt, Unternehmen werden bankrott gehen. Größte Unternehmen in Pl.:Google verschwinden.

Die Unruhen werden eine große Zerstörung sein, die die Welt treffen wird. Nach einer Woche werden die Menschen arbeitslos und wenn dies nicht ausreicht, wird die Lebensmittelindustrie zusammenbrechen. Katastrophen würden von nun an keine Grenzen mehr kennen. Bildungseinrichtungen werden geschlossen und Die Wasser- und Stromversorgung wird eingestellt.

Nicht erneuerbare Energiequellen müssen reduziert werden, um eine Katastrophe zu verhindern. Wenn es jetzt keine Computer gäbe, wäre das ein großes Problem!

Wenn wir elektronische Geräte warten wollen, müssen wir verschwenderische Lebensstile loswerden! Wenn wir keinen Weltkrieg wollen, müssen wir uns jetzt schützen, indem wir klug mit dem umgehen, was wir haben!

Geben wir ein gutes Beispiel für die nächste Generation! Wenn Sie möchten, dass elektronische Geräte später verwendet werden, tun Sie, was ich oben geschrieben habe!

Itt van a német szöveg és itt van magyarul isMi lenne számítógép nélkül?

Az élet más lenne számítógép nélkül. Számítógép nélkül nem tudtunk kommunikálni a barátainkkal és ismerőseinkkel. A számítógép ma létfontosságúvá vált. Számítógép nélkül nem férhetnénk hozzá fontos információkhoz.

Mostantól kezdve, számítógép nélkül sok ember elveszíti munkáját, például: számítógépes tudósok. Ezen felül az elektronikus szolgáltatások megszűnnek, és a vállalatok csődbe kerülnek. A legnagyobb vállalatok Pl.:A Google eltűnik.

A zavargások súlyos pusztulást jelentenek, amely a világot el fogja érni. Egy hét után az emberek munkanélküliek lesznek, és ha ez nem elég, az élelmiszeripar összeomlik. Mostantól a katasztrófáknak nincsenek határok. Az oktatási intézmények bezártak, a víz- és villamosenergia-ellátás megszűnt.

A nem megújuló energiaforrásokat csökkenteni kell a katasztrófa megelőzése érdekében. Ha most nem lennének számítógépek, akkor ez nagy probléma!

Ha elektronikai eszközöket akarunk karbantartani, meg kell szabadulnunk a pazar életmódtól! Ha nem akarunk világháborút, akkor most meg kell védenünk magunkat azzal, hogy bölcsek vagyunk azzal, ami van!

Adjunk jó példát a következő generáció számára! Ha azt akarja, hogy később elektronikus eszközöket használjon, akkor tegye azt, amit fent írtam!

Ez a szöveg amúgy mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!

2020. ápr. 13. 20:45
 3/3 A kérdező kommentje:
1.válaszadó remélem segítettem de azt is képzeld el azok kaptak ötöst akik rosszul csinálták....
2020. ápr. 13. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!