Mi miatt lehet az, hogy csomó régi ismerősöm csak engem töröl Facebookról, miközben a többi közös ismerősünket meg nem?
Az van, hogy kíváncsiságból telepítettem Facebookra egy olyan plug-int, ami értesítést küld, ha valaki töröl az ismerősei közül. Ezzel egyébként nincs bajom, főleg, ha már 5 éve nem találkoztam valakivel, teljesen oké, magánügye, hogy töröl.
Viszont, azt vettem észre, hogy törölt például a középsulis tesitanárom, és mikor rámegyek a Facebook oldalára, azt látom, hogy csak én lettem törölve. Az összes többi osztálytársam mind az ismerőse maradt! És ugyanez előfordult volt kollégákkal, egyetemi oktatóimmal stb. és már sokadjára, amióta kapom az értesítőket.
Ha aktualizálni akar valaki, az oké, de itt nem ez történhetett, mert akkor nem csak engem töröl, hanem mindenki mást is, akikkel évek óta nem tartja a kapcsolatot.
Szóval ezt nem tudom kitalálni, hogy mitől lehet? Arra gondoltam, hogy lehet, hogy mindenki folyton csak jópofizik nekem, elhitetik velem, hogy szimpatikus vagyok számukra, holott az emberek valójában nem is kedvelnek? Én a tesitanárommal is azt hittem például, hogy jó viszonyban vagyok, annak ellenére, hogy elég komolytalan kamasz voltam.
Már minden eszembe jutott, lehet, hogy vírusos valahogy a gépem, és spameket küldözget szét a nevemben? És mondjuk a volt tanáraim ilyen pénisznagyobbítós átveréseket kapnak tőlem e-mailben, és azt hiszik én voltam?
Amúgy Facebookon általában nem osztok meg semmit, pár havonta valami környezetvédelmi kezdeményezést, ami épp szimpatikus, havi 1-2 mémet, de politikát soha, meg semmi olyat, ami bárki számára bántó vagy fárasztó lehet, szóval ez is kizárva.
Ha ez egyszeri eset lenne, azt mondanám véletlen mellékattintás, de 11 ilyen eset volt 5 hónap alatt! Emberek, akiket tök különböző helyről ismerek, és mind csak engem töröltek.
Én elég sok embert törlök mostanában. Évek óta nem beszéltünk, idegesítő ha posztol és törlöm.
Olyan összefüggést nem vettél észre, hogy miután posztolsz, utána törölnek?
Egyébként meg kit érdekel? Azokkal foglalkozz, akik a mindennapjaid része. A tesi tanárt lehet többet nem is látod pl.
En is azokat törlöm akikkel nem beszelgetünk ÉS idegesitenek a posztjai.
Szoval akikkel nem beszelünk de jok a posztjai vagy nem idegesit azokat nem törlöm
En is torlok par embert
Akikkel sosem tali vagy cset sem semmi.
Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!