Mit jelenthet egy villamosokkal és régi ismerősökkel teli álom?
A villamosmegállóban álltam egy ismeretlen ismerőssel, amikor odajött egy másik ismeretlen ismerős. Felszálltunk a villamosra, megmutattuk a bérletünket, és miközben egyre beljebb haladtunk a villamoson, találtunk egy négyrészes üléskanapét. Egy idős néni felállt onnan, és mi egy szálláson találtuk magunkat. Az ágynál ott volt a biológiatanár, felállt, és azt mondta, most jött Ausztráliából, és látott ezüstkoalát. Elment, mi pedig elosztoztunk a háromrészes ágyon, én kerültem középre, társaim pedig a két szélre.
A szobában korábbi osztálytársaim is voltak. G azt mondta, csak szűk melegítőnadrágot hozott, nézte a bő farmeremet, és szomorkodott, hogy szűk nadrágban nem lehet túrázni. Utána egy csoport vonult el a szoba előtt, akik innivalót adtak előre. Közben otthon találtam magamat, kezemben egy tablettel álltam a nappali asztal mellett, és Andorra futballjáról néztem adatokat.
Ezután az adventi villamoson voltam, ami nagyon gyorsan ment, és az ablakba kellett kapaszkodni. Közben egy nénivel beszélgettem, aki elmondta, ez az utolsó munkanapja, és el akar búcsúzni. Leszállás után egy jelenlegi munkatársam mondta, hogy rakjam le a villamos kötelét, amit meg is tettem. A búcsúzni akaró néni egy lány ismerősömmé változott, és elkezdtünk futni. Futás közben láttam egy volt matektanáromat, köszöntem neki, és befutottam az otthoni konyhába. A cicák bejöttek a lakásba, és az álomnak vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!