Mit jelent az álom?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor álmodom mostanában elhagyatott házakról, épületekről, ősrégi bútorokról, naplementéről stb. Mostanában sokszor visszatér az, hogy buszozok, leszállnék, de nem áll meg a busz, sőt, felgyorsulva tovább hajt. Ja és pislákoló utcai lámpákról sokszor. :D Elég nyomasztóak. Na de az a kérdésem, hogy ezek mitől jönnek elő? Most nem a jelentésükre vagyok kíváncsi. Értem én, hogy alvás közben szelektál az agy az elmúlt 1-2 napi megtörtént eseményei közül, de miért ilyen szürreális "mesék" formájában jeleníti meg? Inkább a tudományos részére vagyok kíváncsi. Mint a fent említett szimbólumok közül p.: a pislákoló utcai lámpa, vörös szobák, narancssárgán izzó naplemente, pesti hidak, hogy elárasztja a Duna. Miért így jeleníti meg? Nem is mentem át hídon az elmúlt 2 évben, nem vagyok pesti. Villogó utcai lámpát láttam éjszaka hazafelé menet, de épp csak rá néztem, ennyi. Ez miért van?2019. okt. 29. 19:52
1/1 anonim válasza:
A buszos álom egy tipikus szorongásos álom - hogy miért pont busz arra nincs tudományos magyarázat, egyszerű álomkép amit a tudat alattid konvertált (ollózott össze) a valós életben ért ingerekből. Minden álom más, nem a szimbólumok számítanak, hanem az érzések amiket érzel közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!