Tudatos álmodással tudok találkozni pl kedvenc könyvszereplömmel álmomban?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a tudatos álmodás. Nekem még nem volt de olvastam róla.
Az érdekelne hogy tudatos álomban ha akarok találkozhatok fiktív karakterekkel is ?
Valakinek volt ilyen találkozása éber álomban ?
2019. okt. 25. 23:00
1/4 anonim válasza:
Igen, találkozhatsz. Nekem egyszer volt ilyen, igaz, nem tudatosan álmodtam akkor.
2/4 anonim válasza:
Ehhez a tudatos álmodás kigyakorlottsága kell a spirituális beazonosítás kigyakorlottságával.
Vagy beéred azzal, hogy nem a másikkal álmodsz közösen.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a másikkal álmodok közösen ? Itt közös álmodásról nincs szó. Egyszerűen tényleg élvezném ha a tudatos álmodás során élethűen megtapasztalhatnám hogy pl egy nem létező , fiktív kedvenc karakteremmel beszélhetek ... mit tudom én Harray Potterel ( most csak mondtam valamit ) ilyesmi ...
2019. okt. 26. 23:20
4/4 anonim válasza:
Beszelhetsz vele de csak az elméd kivetulése lesz, nem az igazi személy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!