H1a2n3n4a5 kérdése:
Valaki le tudná nekem ezt fordítani (Angol)?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami jó angolos és a családomban, rajtam kívül mindenki németet tanul, tanult.
Instagrammon kaptam ez a szöveget : "yooo ran into your page and love your stuff, would love to connect"
Használtam Google fordítót és megprónáltsam a Sztaki szótárat is, de nem lett valami értelmes.
A válaszokat előre köszönöm! (°ⲱ°)
2020. ápr. 1. 15:55
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg spam. Belefutott valaki az oldaladba, és tetszik neki. Szeretne csatlakozni.
2/3 anonim válasza:
"Helloooo, belefutottam az oldaladba és imádom az általad csinált cuccokat, nagyon örülnék, ha kapcsolatba lépnénk"
3/3 anonim válasza:
Angolról angolra... :)
"Hi! I found your page and I really love your content. I'd like to contact with you."
Így dobd be a fordítógépbe! Amúgy minden spam üzenet így kezdődik. Kaptam én már Kis-Ázsiából is olyan mailt, amiben azt hazudja, hogy rendszeresen nézi a magyar nyelvű videocsatornámat, és nagy rajongóm. Természetesen ezt nem magyarul írja. 😉
Nyugodtan hagyd figyelmen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!