Mennyire lehet jól megtanulni angolul tanári segítség nélkül?
Figyelt kérdés
Mondjuk annyira, hogy középfokon beszéljen az ember. Azért gondoltam tanár nélkül mert szerintem úgy kötetlenebbül lehet tanulni.2020. márc. 7. 10:29
1/7 anonim válasza:
Középszintű társalgásig eljuthatsz már egy év alatt is, mindennapos gyakorlással.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagy intelligens. Lehet, hogy jól meg fogsz tanulni, lehet, hogy nem. Nem ismerünk.
3/7 anonim válasza:
Beszélni egyedül? A sose időtávlatában. Na, legfeljebb fél sose.
4/7 anonim válasza:
Sztrogoff, hol olvastad te a kérdésben azt, hogy egyedül? A tanár nélkül nem azt jelenti, hogy senkivel nem kommunikál. Meg lehet, gyorsabban, mint tanárral, mert nem pocsékolódik el fölösleges gyakorlatokra és életszerűtlen tankönyvszövegekre az idő.
5/7 anonim válasza:
Sehol, csak gondoltam. Szerintem alappal. Mivel ugyebár valaki fafejjel beszélni az meg még rosszabb, mint tanárral. Felszed oltári hülyeségeket.
6/7 anonim válasza:
Nem fafejek beszélnek angolul, például, gondolom, te se tartod magadat annak, és attól, hogy egyes beszélgetőtársak valamit rosszul mondanak, még nem ragad rá a kérdezőre. Anyanyelvi beszélgetőtársai is bőven lehetnek.
7/7 A kérdező kommentje:
Arra valóban nem gondoltam, hogy ha nem tanárral beszélek akkor akár lehetnek rossz beidegződések is. Viszont rá kell jönnöm hülyeség volt a kérdésem hiszen hogy tanulhatnék meg beszélni angolul egyedül....
2020. márc. 9. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!