Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A2-B1 szintről el lehet jutni...

A2-B1 szintről el lehet jutni másfél év alatt C1-es szintre úgy, hogy mindennap foglalkozok a nyelvvel 1-2 órát?

Figyelt kérdés

2019. dec. 24. 14:17
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

-es szintre.

(A második kommentben leírtam, hogy német.)

"A2-B1 így kötőjellel, másfél év, felsőfok, angol második nyelv, csak ott a TOEFL meg is volt nevezve"

Én sehol sem írtam, hogy angol második nyelv.

Az A2-B1 szintes-kötőjeles résszel meg ne nevettes már! :D

2020. jan. 19. 15:42
 22/22 A kérdező kommentje:

De tulajdonképpen mindegy is, hogy milyen nyelv, lehet dothraki is meg ógörög. Nem az a lényeg, hogy milyen nyelv, ezért is nem tartottam fontosnak kiírni a kérdésben. Csak úgy mellékesen jegyeztem meg, hogy németről van szó, mivel annyira feltűnően az angolról irkálsz.

És akkor, hogy ne OFF-oljuk szét a kérdést, megkérdeznélek téged, mindenféle rossz szándék nélkül, hogy a te módszereiddel el tudnál-e jutni A2-B1-ről C1-es szintre másfél alatt? Mert a kérdés erről szólt eredetileg.

2020. jan. 19. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!