Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kb. másfél éve foglalkozok...

Kb. másfél éve foglalkozok ezotériával itthoni önszorgalomból és ennek irányában érzem azt, hogy fejlődnöm/képeznem kellene magam, csak még nem igazán tudom az "utam", hogy merre?!

Figyelt kérdés
Motivációs előadó, vagy hasonló szeretnék lenni. Ha volna tanácsotok, melyik irányba indulhatnék, hol keressem akár a tanfolyamot, akár a lehetséges pályát, azt nagyon megköszönném.
2012. jan. 9. 15:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Mi lenne ha valami értelmes dologgal foglalkoznál a sok áltudományos baromság helyett?
2012. jan. 9. 16:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekelnek, illetve nem hiszel ezekben a dolgokban, akkor minek olvasod? Keress más elfoglaltságot magadnak, amitől jobban érezheted magad! Szép napot!
2012. jan. 9. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Csak nyugodtan húzd le a naív embereket...
2012. jan. 9. 17:02
 4/12 Kandurka15 válasza:
52%

Először is: Az "Utad": Egyenesen jobbra, a 3. kereszteződésnél balra, majd 300 méter után jobbra, érkezé a célhoz.

Az ezo meg kicseszett nagy KAMU

2012. jan. 9. 17:09
 5/12 kris.king ***** válasza:
Van egy varázspor amit a legtöbben LSD-nek neveznek szerezz ebből sokat és addig szedd amig nem hat a varázsa és nem látsz szellemeket. Aztán mond: Hol van KukiBá? Ekkór megjelenik a fő szellem és elárulja a mágia minden titkát. Remélem segítettem.
2012. jan. 9. 18:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a sok idióta emberrel, nem kell mindenkinek válaszolni, sőt ez nem facebook hogy likeolni is keljen a témát.

Nos szerintem nézz szét tágabb körökben a témában, olvass sokat és akkor kialakul, majd valami érdeklődés valamelyik téma iránt, aztán lehet tovább lépni, bár szerintem elég sokat kell ehhez tanulni..

2012. jan. 9. 19:48
 7/12 kris.king ***** válasza:
És ne felejtsd el a varázsport.
2012. jan. 9. 20:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Ásd bele magadat a politikába, hogy teljes legyen az összhang!
2012. jan. 9. 22:03
 9/12 zeronibble ***** válasza:

Ezotéria. Tudtad-e, hogy ezos teros nem holmi út? Pontosan tudod már, mi nem kell, hogy létezz. Mi a "te", aki figyel bentről? Mi nem az? Itt szoktam nézelődni mostanában:

[link]

Ütős.

2012. jan. 10. 02:04
 10/12 A kérdező kommentje:

Zeronible! Nagyon szépen köszönöm a linket, átolvasok mindent, ezen a honlapon még nem jártam!

Szép napot :)

2012. jan. 10. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!