Kb. másfél éve foglalkozok ezotériával itthoni önszorgalomból és ennek irányában érzem azt, hogy fejlődnöm/képeznem kellene magam, csak még nem igazán tudom az "utam", hogy merre?!
Először is: Az "Utad": Egyenesen jobbra, a 3. kereszteződésnél balra, majd 300 méter után jobbra, érkezé a célhoz.
Az ezo meg kicseszett nagy KAMU
Ne foglalkozz a sok idióta emberrel, nem kell mindenkinek válaszolni, sőt ez nem facebook hogy likeolni is keljen a témát.
Nos szerintem nézz szét tágabb körökben a témában, olvass sokat és akkor kialakul, majd valami érdeklődés valamelyik téma iránt, aztán lehet tovább lépni, bár szerintem elég sokat kell ehhez tanulni..
Ezotéria. Tudtad-e, hogy ezos teros nem holmi út? Pontosan tudod már, mi nem kell, hogy létezz. Mi a "te", aki figyel bentről? Mi nem az? Itt szoktam nézelődni mostanában:
Ütős.
Zeronible! Nagyon szépen köszönöm a linket, átolvasok mindent, ezen a honlapon még nem jártam!
Szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!