Kb. másfél éve foglalkozok ezotériával itthoni önszorgalomból és ennek irányában érzem azt, hogy fejlődnöm/képeznem kellene magam, csak még nem igazán tudom az "utam", hogy merre?!
Figyelt kérdés
Motivációs előadó, vagy hasonló szeretnék lenni. Ha volna tanácsotok, melyik irányba indulhatnék, hol keressem akár a tanfolyamot, akár a lehetséges pályát, azt nagyon megköszönném.2012. jan. 9. 15:50
11/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, egy "b" kimaradt :)
2012. jan. 10. 09:38
12/12 Fromjezus válasza:
Ilyen h motivacos eloado szerintem nincs!
Aki barmilyen eloadast tart, az valamilyen iranyzatrol tartja pl.: ** rieki, angyalterapia stb.
CSak ra kell allni valamilyen gyogyit v joslo v parkapcsolati dologra. Az atlag ember ilyen temakorokben fordul az ezoteria fele. Ha az adott iranyzatott jol marketingezed akkor szerintem meg lehet elni belole. S kesobb ha tenyleg jo vagy tanithatod illetve eloadasokat tarthatsz.
Ennyi a siker receptje!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!