Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen angoltanulási módszerek...

Milyen angoltanulási módszereket ismertek?

Figyelt kérdés
Hatékony angol tanulási módszert keresek, hogy minél gyorsaban tanuljak angolul itthon. Próbáltam keresni technikákat, de egyik sem igazán jött be eddig. Volt aki azt mondta játékból (Baldurs Gate) tanult meg angolul, de nem tudtam felvenni vele a kapcsolatot, hogy mégis hogyan.
2019. nov. 25. 16:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Én megtaláltam a tuti módszert, írj nyugodtan és segítek, legalább tesztelve lesz máson is, mennyire hatékony :)

Azért nem írom csak le ide, mert nagyon hosszú és jonn ha beszélgetésben tárgyaljuk meg :)

Amúgy más is rámírhat nyugodtan, én is évekig szenvedtem a nyelvtanulással, azt hittem h 0 a nyelvérzékem, ezért szeretnék segíteni akinek csak tudok.

(Ui. Nem árulok semmit sajnos :D)

2019. nov. 25. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!