Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Középfokú nyelvvizsga írásbeli...

Középfokú nyelvvizsga írásbeli részén át lehet menni lényegében csak szerencsével?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 12:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit kezd visszajönni az életkedvem, ezek szerint van némi esélyem. :)
2010. júl. 18. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:

1: nem írtad melyik nyelv

2: nem írtad melyik nyelvvizsga

3: nem írtad hol :)

minden nyelvvizsgához lehet kapni ilyen próba vizsgasort. szerezz egyet, töltsd ki és meglátod milyen messze vagy még az elégséges szinttől. szerencsére alapozni a lehető legnagyobb hülyeség.

amit az előzőek írtak, számodra semmit sem jelent, mert mindenki más képességű. van akinek jó érzéke van, van akinek nem anynira jó. én az angol középfokúra elég sokat készültem, meg is lett, de ha nem tanultam volna rá, az tuti hogy úgy kivágtak volna, hogy a lábam nem éri a földet... a válasz: szerintem nem és egy előre látható bukó vizsgára kifizetni 20-30 ezer ft-ot pazarlás. (az ilyen próba-szerencse alapon bepróbált vizsgák nagy része bukással végződik, mert a szint pont úgy van belőve, hogy ezek megbukjanak)

2010. júl. 18. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:
szóbeli előtt igyál meg egy két felest. én megittem négy feles rumot, úgy beszéltem az unioról h csak lestek :D
2010. júl. 18. 23:00
 14/15 A kérdező kommentje:

1,5 éve meglett a nyelvvizsgám elsőre, igaz 61%-kal az írásbeli. :D

Német középfok, TELC.

Akkor se tudtam németül és azóta se tudok. :D

Kilogikáztam azzal a némi szókincsemmel a válaszokat..

2012. okt. 21. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :D
2012. okt. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!