Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A Cambridge b2/FCE nyelcvizsga...

A Cambridge b2/FCE nyelcvizsga csak 85 %tol van mwg?

Figyelt kérdés
A neten azt ovastam, hogy 160 ppnt kell a 190bol,ami ugye 85% ez igz?

2019. okt. 31. 19:06
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Később cae-t (cpe-t) vagy ielts-et szeretnék tenni. De akkor most nem tudom, hogy tegyek le egy konnyebb felsofolot, vagy a fce-t.

Nekem a nyelvtan angolbol egyebkem pomt hogy jol megy, a szovegertes es a hallas a nehezebb, ezek milyenek, mas myelvvizsgahoz viszonyitva?

2019. nov. 1. 18:20
 22/22 anonim ***** válasza:
Akkor nem lesz könnyű dolgod, hisz a Cambridge nyelvvizsgán 4 feladat is van ami a szövegértésre épül, és olyan nehéz és csavaros kérdések voltak, egyik ismerősöm CPE-n volt, és 4 választási lehetőség volt és A repülőgép zümmögésének a szakszavát kellet bekarikázni ( mindegyik zümmögést jelentett ) de van rá kifejezetten egy szó amit ennél szoktak használni. A hallás utáninál pedig olyan csavaros dolgokat szoktak beletenni, amit csak úgy tudsz megcsinálni ha már eleve angolra van állva az agyad.
2019. nov. 1. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!