Szerintetek így lehet nyelvet tanulni?
Nézz kezdésnek gyerek meséket(pl.Peppa Pig). Nem vagyok abban már biztos, hogy tudatosan kell-e arra törekedni, hogy megérts mindent, vagy csak arra, hogy minnél többször megnézd és próbáld utánozni a hanglejtést és a kiejtést.
Miután már gond nélkül el tudod mondani a tartalmát egy mesének angolul és fordítás nélkül megérted akkor, ugorhatsz egy szintet és olvashatsz tiniknek szóló írásokat vagy filmeket.
Abban 100%-ban biztos vagyok, hogy az input és a motiváció a leglényegesebb, tehát nagyon sokat olvass, hallgass neked megfelelő szinteken, és élvezd amit csinálsz! Ha unalmasnak tartod és szenvedésnek akkor módosíts, mert nem fogod tudni véghezvinni. A nyelvtant talán érdekesség képpen egyszer kétszer előlehet venni(kivéve ha te szereted azt tanulni), de ha folyékonyságra törekszel hatékonyabb ha megszokod tudatalatt a nyelvet és nem tudatosan rágörcsölsz és magolsz a nyelvtanra meg a szavakra.
Remélem tudtam valamit segíteni. Én is még tanulója vagyok az angolnak, de ezek a módszerek nekem sokat segítenek és sok embernek beváltak.
Kiváncsi vagyok a visszajelzéseidre. Örülnék ha megosztanád a közeljövőben!
Sok sikert :)
De a a beszélgetést nem úszod meg.
El kell majd járnod valahová gyakorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!