Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Csak szerintem hülyeség azért...

Csak szerintem hülyeség azért szar jegyet kapni mert nem tudsz semmit angolul a Maja civilizációról?

Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Ha volt rá időd, hogy megtanuld, akkor nem.

Hülye az, aki tudja, mi a házi és nem tanulja meg, utána meg másra keni a felelősséget.

2019. okt. 15. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Ha angolul helyesen, választékosan meg tudod fogalmazni, hogy mit nem tudsz róluk, és miért, akkor én jó jegyet adnék. Ez nyelvi óra, az angol nyelv használata a lényeg.

De ha nem tudod ezt megtenni, akkor mehet a rossz jegy.

2019. okt. 15. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi volt a feladat. Ha az volt a házi hogy készíts X perces kiselőadást a Maja civilizációról, akkor jogos. Ha tematikus könyvetek van, és az éppen feldolgozott nagy fejezet témája a Maja civilizáció, vagy az ősi civilizációk, és az összes feladat erről szól egy hónapja, a szövegek a szövegértéshez és a nyelvtanhoz, a felvétel a hallás utáni szövegértéshez, erről beszélgettek órán és ebből semmi nem maradt meg, akkor is.

Ha csak bejött a tanár a terembe, kihívott felelni és minden előzmény nélkül belekérdezett a Majákba mert olyan kedve volt, akkor valóban bizarr.

2019. okt. 15. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Igen b****zdmeg, simán megérdemelted!!

Legalább annyit tudhatnál, hogy hol éltek és hogy kik lehettek!

Vagy legalább angolul elmondanod azt, hogy hallottál róluk, de nem tudod pontosan kik lehettek!!

De mivel ez az alapműveltséghez ez hozzátartozik, én is úgy bevágnám neked az egyest, hogy beesnél a pad alá!

Felajánlottam volna neked a lehetőséget, hogy akkor magyarul beszélj róluk egy keveset, de még erre se vagy képes mert annyira egy buta vagy mint egy vödör sár!

Szégyellhetnéd magad hogy ilyeneket nem tudsz te buta primitív gyökér!

Ne akarj angolt tanulni!

2019. okt. 19. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Sőt, még nulla tudással is tudtál volna róluk valamit mondani, de annyira nulla a kreativitásod is, hogy erre is képtelen vagy!

Mint a legtöbb szerencsétlen veled egykorú.

2019. okt. 19. 16:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Bár egyszer nekem is ilyen sok idom lenne mint az utolsó valaszolónak!🙂
2019. okt. 21. 01:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Mivel nem írtad le az esetnek a feltételezésektől különböző körülményeit, akkor tehát igaza volt a válaszolóknak?
2019. okt. 21. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit várunk tőle, még így is mást hibáztat a szerencsétlen gyökér.
2019. okt. 25. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!