Tudnátok nekem ötletet adni?
Figyelt kérdés
Azt kaptam német órára házi feladatnak, hogy írjak egy olyan levelet egy történelmi személynek, amit ha az megkapott volna, megváltoztatta volna a történelmet.
Nem a német részével van a baj, hanem azzal, hogy egyszerűen semmi nem jut eszembe. Nyilván nem kérem, hogy megírjátok helyettem, ötleteket, tanácsokat várok! Köszönöm szépen! ☺️
2019. okt. 7. 20:31
1/3 anonim válasza:
Szerintem közöld Caesarral, hogy meg akarják gyilkolni, és figyelmeztesd, hogy ne vegyen részt a senatus ülésén
2/3 anonim válasza:
A Hitler elleni merénylőknek mondanám, hogy kicsit jobban csinálják a dolgot. Esetleg a Kennedy gyilkosságba avatkoznék be, illetve a 9/11-es eseményekbe, tálán még az orosz cári család megölését akadályoznám meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. okt. 9. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!