2 hét alatt mennyit lehet fejlődni nyelvtanulás terén?
Angol nyelv természetesen.Október 19.-én nyelvvizsgázok. Ez szűk 2 hét.Járok nyelvi kurzusra ahol korábbi vizsgafeladatokat oldunk meg.Ugye 4 készség van.Olvasásértésem(mondatok/szavak visszahelyezése a szövegbe) az eddigi tesztek alapján legjobb esetben 60% kb. 6/10-re csinálom meg őket,de gyakoribb a 4/10 vagy 5/10 variáció. Íráskészség(fogalmazásaim) elvileg szépek és nagyon jók,tanár szerint 70-75% körüli.A hallásutáni megértésem iszonyat ramaty, 4/10 a legjobb eset egy átlag feladatnál.Volt egy két könnyebb feladat is amin elértem néha 10ből 5-t vagy egyszer 6 pontot.De kéne javítani rajta egy 10%-ot minimum.
A szóbelim 26.-án van,arra még van időm készülni plusz nem megy rosszul,az olyan 60 körül mozoghat.
Szerintetek mennyit lehet fejlődni 2 hét alatt,eddig nem igen tanultam,úgy vagyok ezen a szinten.Ezzel arra akarok utalni,hogy nem vagyok rutinban.Mennyit tudnék javulni?Ha egy plusz 10-12%-al jobban állnék mindenből akkor nyugodt lennék.Meg,ha lehet még javítani akkor hogyan?Főként olvasásértés+hallásutáni értés részekre gondolok.
Egyébként DExam nyelvvizsga.18/F
Ilyenkor már csak a feladattípusokat érdemes jól begyakorolni. Az sokat segíthet.
De a tudásodat fejleszteni erre a vizsgára látványosan már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!