A Duolingo-n miért csak Angolul lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Az Angolt a Duolingo-val kezdtem, van már egy haladó szintem, de még akkora nincs hogy Angolul tanuljak más nyelveket. Szeretnék megtanulni egy másik nyelvet, amit szintén jó lenne Duolingo-val kezdeni, de ezt nem tudom megtenni mert csak Angol tanfolyam van. Miért nem indítanak pl Németet vagy Spanyolt? És ha lesz is, kb mikor?2019. okt. 5. 20:42
1/2 anonim válasza:
Azért, mert magyar valakiknek kellene másik nyelvekre elkészíteni az adott nyelv tanítóanyagát.
Szóval, ha lesznek olyanok, akik elkészítik a tanfolyamot, az megállja a helyét a tesztelések során, akkor majd lesz.
Egyelöre nincs, aki megcsinálná, több ismerös, kifejezetten lelkes orosz tanárt kérdeztem, hogy nem akarnának-e belevágni, de ez nekik túl sok munka lenne, ezért nem teszik.
Mellesleg ha valamennyire már megy az angol, akkor érdemes arról elkezdeni más nyelveket is, nem annyira lehetetlen, mint ahoyg elsöre tünik.
2/2 anonim válasza:
Te nem véletlenül az vagy aki pár órája írta, hogy tökéletes angolja van csak lusta angolul más nyelven tanulni?😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!