A Duolingo-n miért csak angolul lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Az angol tanulást a Duolingo-val kezdtem, ami felvitt haladó szintre, onnan már könnyebb dolgom volt, mára már tökéletesen beszélem. Szeretnék megtanulni egy másik nyelvet, amit szintén jó lenne Duolingo-val kezdeni, de ezt nem tudom megtenni mert csak Angol tanfolyam van. Miért nem indítanak pl egy Németet vagy egy Spanyolt? És ha lesz is, kb mikor?2019. okt. 5. 17:08
1/8 anonim válasza:
Tudsz más nyelvet is tanulni, csak akkor angolul kell. De azt írtad jól megy, úgyhogy nem látom a problémát.
2/8 anonim válasza:
A Duolingoval legalább 30 nyelvet lehet tanulni, nem csak angolt.
3/8 anonim válasza:
Van. Csak angolról kell indulni. Ez azért nem annyira nehéz, nem gondolod? Főleg, ha már tökéletesen (?) beszéled.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, de azért az anyanyelvemmel kényelmesebb, könnyebb tanulni. És mi legyen a fiammal, aki nem tud angolul és németül szeretne elkezdeni tanulni?
2019. okt. 5. 17:36
5/8 anonim válasza:
"Az angol tanulást a Duolingo-val kezdtem, ami felvitt haladó szintre, onnan már könnyebb dolgom volt, mára már tökéletesen beszélem."
Azért kíváncsi lennék arra a tökéletesre. :) Amúgy meg nyisd ki a szemed, nem csak angolul lehet - csak át kell állítani a nyelvet angolra.
6/8 anonim válasza:
#4 ő mondjuk akkor nem fog Duolingót használni.
7/8 anonim válasza:
" de azért az anyanyelvemmel kényelmesebb, könnyebb tanulni. "
Ha tökéletesen beszélnéd, akkor semmi problémát nem jelentene.
8/8 anonim válasza:
A lányom a Doulingoval tanult franciául angolról. Ma már legalább olyan jól beszéli, mint az angolt.
Ha a fiad németül szeretne tanulni, ezer más lehetősége is van. A Doulingo jó, de nem az egyedüli.
És ha a te angolod olyan perfekt, mint ahogy írod, nem látom a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!