A Duolingo ér bármit is?
Szeretném feljebb tornázni az angol nyelvtudásom, de olyan alapvető feladatokat ad, amiket nagyrészt hiba nélkül meg tudok oldani, és ezekből rengeteg van, így egy örökké valóság, míg elérek egy olyan szintre, amivel esetleg érdemben is fejlődhetek. (Bár mellékes csinálom csak, mellette más forrásból is gyakorlok.)
Ugyanakkor gondolkodom azon, hogy lehet alkalmas lenne arra, hogy a mostanra nagyrészt feledésbe merült olasz tudásom felelevenítsem, és el kezdjek ezzel is aktívabban foglalkozni, továbbá a francia is érdekel, de nem tudom, hogy tudok-e egyszerre több tanfolyamot indítani az alkalmazásban.
Egy jó alapot ad a Duolingo. Ha hiba nélkül meg tudod oldani akkor csinálj nehezebbeket. Lehet egy ilyen szintlépő tesztet kitölteni egyszerre 10-15 anyagból, tehát nem kell végigcsinálnod az összeset ha túl könnyű.
És igen, lehet egyszerre több nyelvet is csinálni. Én most németezek vele, abból szeretnék majd egy középfokot letenni kb 1-1.5 éven belül. (Bár elvileg csak kb B1-es szintre készít fel a Duolingo szóval nyilván nem csak ezt fogom csinálni. Emellett pedig nulláról kezdtem most el franciát tanulni, egyelőre leginkább szórakozás gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!