11 ezer angol tanar? Mit tud?

Nem biztos, hogy tud többet nyújtani, mert lehet, hogy csak szimplán beképzelt vagy azért magas az óradíja, mert nem akarja, hogy hozzá tömörüljön mindenki (végülis a szabadidejét fecsérli a korrepetálásokra).
Van a másik/jobb véglet, akinek magas az óradíja és ez tényleg azért van, mert ért is hozzá. Ilyenkor az óradíj magában foglalja azt, hogy mondjuk több évtizedes tapasztalata van, tudja hogyan lehet egyszerűen és gyorsan megtanítani az anyagot vagy nagy tapasztalata van a nyelvi területen (ezernyi variáció lehetséges).
Akihez mi járatjuk a gyerkőcöt ő 4000-et kér egy óráért, de ezért cserébe négyesnél rosszabb dolgozatot még nem láttam tőle és a tanár elérte nála azt, hogy amióta jár hozzá, szabályosan rajong Angliáért. Ha jól rémlik, akkor ő 10 évet élt Angliában mielőtt Mo.-n tanári pályába kezdett, szóval az akcentust is elég jól megtanítja a gyerekeknek, nem úgy, mint a mezei angol tanár, aki gugliból lesi el a helyes kiejtést... Nagyjából ezek kerülnek nála 4000 Ft.-ba, plusz a szabadideje, mert amennyire én látom nincs egy perc szabadideje sem a sok diák miatt.

Ez azért szerintem is túlzás már.
Az én spanyoltanáromnál 7000 forint 90 perc, azért (gondolom), mert több, mint 10 éves tanítási tapasztalata van, jó pár éve Spanyolországban él, az élő nyelvet is tanítja, saját anyagokat használ, amit ő rakott össze és külföldön is tanult azt hiszem meg C2-es nyelvvizsgája van (mondjuk egy nyelvtanárnál kell is a C1-C2 tudás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!