11 ezer angol tanar? Mit tud?

Hát hidd el, hogy kb annyit, mint 7 ezerért, ahol voltam, LÓXART!
Privát órára akartam volna járni, erre betett másokkal együtt és volt pofája elkérni a 7 ezret és még számlát se adott és nem is tanított semmit, csak jól lealázott és össze-vissza hadovált, hát egy életre megutáltam az angolt - remélem, neked több szerencséd lesz!
De tudod, én arra jöttem rá, hogy igazából úgy lehet(ne) jól megtanulni angolul, ha az ember maga otthon rengeteget olvasna és filmet nézne angol nyelven, szóval gyakorolná éles helyzetekben, s nem a drága idejét meg a pénzét cseszné el elfuserált angoltanároknál, akiknek az az érdeke, hogy te évekig járjál hozzá....

Az adott angoltanár rengeteg munkát fektetett bele abba, megtanulja az angol nyelvet, hogy tudja, miként kell és lehet valakit tanítani és sok évet ezzel töltött az életéböl.
Ez a felkészülés és a jelenlegi ismeretei azok, amiket meg kell fizetni.
Az elsö meg egy ostoba valaki, aki azt hiszi, ha filmeket néz, azzal meg fog tanulni egy nyelvet. A filmeknek meg van a helye a nyelvtanulásban, de ahhoz elöször biztos alapokra van szükség ahhoz, hogy tényleg elöbbre is juss vele, ne csak éppen hoyg megértsd a szövegeket.

2. hozzászólónak semmi joga személyeskedni, mert nem őt verték át és húzták le, de egyébként senki nem írta, hogy totál nulláról nézzen valaki filmeket vagy olvasson....
És attól,mert egy tanár sokat tanult, még nem biztos, hogy tanítani is tud, meg főleg emberileg viselkedni, például egyből leostobázni egy diákot....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!