Hogy lehet tanár nélkül megtanulni jól angolul?
Figyelt kérdés
Mármint suliba tanulunk, de valamiért a mondatok össze rakása nem annyira megy.2019. aug. 29. 11:41
2/10 anonim válasza:
Bocs, rossz kerdesre valaszoltam.
3/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj
2019. aug. 29. 14:26
4/10 anonim válasza:
A mondatok összerakásában fejlődni leginkább a mondatok összerakásával lehet.
Ennek hiányában igen sokat kell angolul olvasni.
De egyedül a legtöbb ember az egyedülös téren fejlődik csak, hát ezt el kell fogadni. Ha nem tanár, akkor angolul jobban tudó haver, osztálytárs, stb kell.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. aug. 29. 22:47
6/10 anonim válasza:
Nekem a youtube videók alatti angol kommentek olvasása segített rengeteget. Tényleg észre se vettem és ragadtak rám a kifejezések
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. aug. 30. 10:30
8/10 anonim válasza:
Youtubeon van könnyen gyorsan angolul ott a szórendet se titkolja(ák) el. :)
9/10 anonim válasza:
Nézz angolul rajzfilmeket felirat nélkül! Én így tanultam meg angolul. 90-es években még angolul ment a Cartoon Network a TV-ben, sose kellett tanulnom témazárókra meg dolgozatokra. Aztán kib*sztak a néppel mert szinkronizálták az egészet.
10/10 anonim válasza:
Mondjuk a youtube kommentekbol tanulni kifejezeseket para, mivel azert ott is kulonbozo szinten vannak a kommentirok. Szoval sokan nem lesznek anyanyelvi szinten, s igy nem biztos, higy erdemes mindent ellesni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!