Hol érdemes nyelvvizsgázni? Többi lent.
Árban hogy mozognak?És szerintetek melyik az úgymond legkönnyebb? Középfokút szeretnék tenni tovább tanulás miatt.
Most leszek negyedikes és belehúzok a németbe, eddig 4-5 voltam, de nagyon felszínes a tudásom.Esetleg tudtok mondani olyat amit nagyon de nagyon tanuljak meg?
én a BME-n voltam, középfokú C, angol.
nem lehet zsebből kivágni, készülni kell, de szerintem megfelelő és teljesíthető a követlemény.
Egyébként a mottójuk: "Azt szeretnénk megtudni, hogy a vizsgázó mit tud, és nem azt, hogy mit nem tud!" Ami szerintem teljes mértékben igaz is. Rendkívül kedvesek, segítőkészek. Mai napig örömmel gondolok arra a nyelvvizsgázásra. A képleírásnak vásárlást kaptam, az annyira nem ment, mindent elmondtam amit tudtam, és nem is forszírozták a dolgot, tudomásul vették, hogy ennyi. Beszélgetésre sport témát kaptam, abban nagyon otthon voltam, és teljes mértékben hagytak kibontakozni. Nem modnták, hogy jó, elég, köszönjük stb. Látták, hogy tetszik a téma, és folyamatosan kérdezgettek, beszélgetünk. Csak jót tudok róluk mondani. Bár én angolból mentem, szerintem a német is hasonló lehet, mert szerintem az egész vizsgaközpontnak ilyen a mentalitása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!