Szeretnék nyelvvizsgázni, de nem tudom érdemes-e?
Figyelt kérdés
8.kos vagyok. 8 éve két tannyelvű németes osztályba járok.
Lenne lehetőségünk nyelvvizsgázni,de nem tudom hogy mit tegyek.
Alap fokú mit ér ma?mert úgy hallottam semmit...
a közép viszont nem hiszem hogy menne,mert elég izgulós vagyok és hát még"kicsi" is.
amúgy német haladó nyelvi előkészítős osztályba megyek.Érdemes egyáltalán akármelyiket is?
2011. febr. 20. 20:12
1/10 anonim válasza:
Ha nem erzed magad kesznek ra, ne menj van ido...:) amugy nagy elonyod van a kettannyelvu miatt! Alapfokuzni elmehetsz, csak sok ertelme nincsen.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi én is így gondolom.
2011. febr. 20. 20:20
3/10 anonim válasza:
Az alapfok valóban nem ér semmit, a belevágsz, akkor egyből közép. Arra bőven ráérsz még, de azért jövőre már bele kellene kezdened a komolyabb felkészülésbe (ha akarsz a német mellé másik nyelvvizsgát is), nehogy érettségi évében kelljen ez után is rohangálnod.
4/10 anonim válasza:
Az alapfok egy zseniális dolog, a papír tényleg nem ér semmit, a vizsgarutin viszont igen, tehát menj el, és nézd meg, milyen egy nyelvvizsga, meg egyáltalán milyen idegenek előtt vizsgázni. Hidd el, jót fog tenni, amikor majd mész a középfokra, főleg, ha még izgulós is vagy.
5/10 anonim válasza:
biztos jót tesz vizsgarutint szerezni, de 20.000ret manapság nem sok helyen szokás kidobni.
6/10 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy ennyire drága egy alapfok.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.apa is ugyanezt mondja hogy rutin,de tényleg ilyen drága??o.O
2011. febr. 21. 13:46
8/10 anonim válasza:
én közepet 22ért tettem ECL-nél, sztem ez az olcsóbb kategóriások közé tartozik, de alap lehet h olcsóbb. ismerek 60-70ért nyelvvizsgákat:S
9/10 A kérdező kommentje:
anyám o.O és ez az ECL pontosan mi ha hely akkor hol van?
2011. febr. 23. 17:39
10/10 anonim válasza:
én saját iskolámban írtam, de sztem sok helyen el lehet végezni. nézz utána neten:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!