Ha Rammsteint hallgatok, attól megtanulok németül?
Figyelt kérdés
Szeptembertől megyek ki fél évre Németországba és jelenleg fennáll a helyzet, hogy egy szót sem tudok németül. Ha addig 0-24be Rammstein hallgatnék akkor meg tudnám értetni magamat kint?2019. aug. 12. 20:03
1/11 anonim válasza:
Ha előzetes nyelvismeret nélkül hallgatod, akkor hiába.
4/11 A kérdező kommentje:
Segitség, akkor hogy tanulok meg 1 hónap alatt németül?
Amúgy a rammsteint már egy hete hallgatom és még nem tudok semmit
Segítség most komolyan
2019. aug. 12. 21:18
5/11 anonim válasza:
1 hónap alatt sehogy. Ha nem tudsz egyáltalán, hallgathatod egész nap, nem fogsz érteni semmit.
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem hallgathatok soha többé Rammsteint??
2019. aug. 12. 21:50
7/11 anonim válasza:
A körmödre égett az idő...
Egy hónap alatt még rammsteinul sem tanulsz meg, nemhogy németül.
Ha 0/24-ben hallgatod a Rammsteint, attól csak halláskárosult leszel, egy kiló kenyeret továbbra sem fogsz tudni venni németül.
Egyébként én bírom a Rammstein-t (még mielőtt a hardcore fanek lepontoznának).
8/11 A kérdező kommentje:
Rammsteinul???
Ezek kitaláltak egy új nyelvet?
És rammsteinul csak a fanok beszélnek vagy az németország egyes részein elterjedt?
Mert pl ha a németet tanulom meg és ahova én megyek ott a rammsteint beszélik az durva lenne.
2019. aug. 13. 19:14
9/11 anonim válasza:
basszus te nagyon sötét vagy, szerintem maradj itthon xDDDDD
10/11 A kérdező kommentje:
De ott kaptam munkát úgyhogy most ki kell mennem minimum fél évre és feltétel volt a német nyelvtudás, kérlek segítsetek
2019. aug. 14. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!