Ha holnap megtanulok 15 tételt német középszinten, másnapra mennyire fogom tudni kb?
Figyelt kérdés
amúgy csak magolva tudok tanulni :( és rosszul osztottam be az időmet...2018. jún. 18. 19:40
1/4 anonim válasza:
Németből vizsgázom én is. De én nem tudnék magolni, hanem a kulcsfontosságú szavakat megtanulom a témákhoz. Egyébként ha nagyon odafigyelsz a magolásnál, akkor eszedben marad másnapig, de azért húzós. Sok szerencsét!
2/4 anonim válasza:
Nekem magolva szerintem nem menne, bár nem próbáltam még ennyit magolni. Nem kellene az utolsó napra hagyni, így a legbizonytalanabb a kimenetel.
3/4 anonim válasza:
Én egyetemista vagyok és legjobban vizsga előtti nap vagy vizsga napján tudok tanulni :D Annál előbb nemis nagyon szoktam elkezdeni, akkor sem, ha nagy az anyag(persze most tételes/magolós vizsgákra gondolok, nem arra, mikor többszáz oldalas könyveket kell elolvasni). És simán megmarad így az anyag nagy része, mert a stressz miatt sokkal figyelmesebben tanulok és persze friss is a tudás. Hajrá, szerintem menni fog így is, meg amúgy a nyelvi szóbeli pont nem arról szól, hogy magolj be tételeket, épp ellenkezőleg arról, hogy tudj szabadon beszélni egy témáról az adott nyelven, ha majd élesben kell beszélned valakivel.
4/4 anonim válasza:
Egy nyelvet NEM lehet magolva tanulni, ugyanis vissza szoktak kérdezni, és rögtö leesik nekik, hogy fingod nincs a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!