Angolbol akiknek felsofoku (C1) tudasuk van, mekkora a szokincsetek?
Figyelt kérdés
Ezzel kb. Meg lehet hatarozni
Kerlek leirnatok AZ eredmenyt. Kerlek irjatok oda hogy milyen (c1) a tudasotok. Marmint Eros, gyenge stb.
2019. aug. 11. 13:22
21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!, (végre van ékezetes)
Aki még esetleg ezt olvassa, az meg tudná írni, hogy hogyan érzi, mit kellett volna jobban fejlesztenije a nyelvvizsgára, mi volt a legnehezebb rész.
2019. aug. 14. 09:36
22/25 anonim 

válasza:

Szerintem jellemzően az aktív képességek a nehezek, talán az írás a legnehezebb, majd a beszéd, mert a többi egyedül is jól gyakorolható.
Azért gondolom az írást nehéznek, mert nincs magyarázkodásra lehetőséget, azaz, ha kimarad valami, és nem érthető, vagy elírsz szavakat, szerintem jobban látszik.
23/25 anonim 

válasza:

Telc C1-em 82% lett, az oldal 11400 szavasra becsüli a szókincsem, de szerintem magasabb.
24/25 anonim 

válasza:

Ez alapjan megis hogyan becsuli meg? Vegig petyegsz egy egesz szotarat?
25/25 anonim 

válasza:

Azért ez eléggé megbízhatatlan. Nem tudod, hogy aki 11 ezret mond, az mennyire volt őszinte :D Nekem 8,670-at adott, de nincs C1-es nyelvvizsgám, csak tervben van, mindensetre a nyelvtudásom közelebb áll a C1-hez mint a B2-höz, aktívan használom a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!