Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolbol akiknek felsofoku...

Angolbol akiknek felsofoku (C1) tudasuk van, mekkora a szokincsetek?

Figyelt kérdés

Ezzel kb. Meg lehet hatarozni

[link]

Kerlek leirnatok AZ eredmenyt. Kerlek irjatok oda hogy milyen (c1) a tudasotok. Marmint Eros, gyenge stb.

2019. aug. 11. 13:22
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!, (végre van ékezetes)

Aki még esetleg ezt olvassa, az meg tudná írni, hogy hogyan érzi, mit kellett volna jobban fejlesztenije a nyelvvizsgára, mi volt a legnehezebb rész.

2019. aug. 14. 09:36
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jellemzően az aktív képességek a nehezek, talán az írás a legnehezebb, majd a beszéd, mert a többi egyedül is jól gyakorolható.

Azért gondolom az írást nehéznek, mert nincs magyarázkodásra lehetőséget, azaz, ha kimarad valami, és nem érthető, vagy elírsz szavakat, szerintem jobban látszik.

2019. aug. 14. 09:58
 23/25 anonim ***** válasza:
69%
Telc C1-em 82% lett, az oldal 11400 szavasra becsüli a szókincsem, de szerintem magasabb.
2019. aug. 14. 11:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez alapjan megis hogyan becsuli meg? Vegig petyegsz egy egesz szotarat?
2019. aug. 16. 18:45
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez eléggé megbízhatatlan. Nem tudod, hogy aki 11 ezret mond, az mennyire volt őszinte :D Nekem 8,670-at adott, de nincs C1-es nyelvvizsgám, csak tervben van, mindensetre a nyelvtudásom közelebb áll a C1-hez mint a B2-höz, aktívan használom a nyelvet.
2019. aug. 20. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!