Melyik lehet a konnyebb egy emelt angol erettsegi vagy felsofoku nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 17:26
2/7 anonim válasza:
Szerintem pont ellenkezőleg. Nekem van felsőfokú nyelvvizsgám és borzasztó nehéz volt,pedig elvileg jó vagyok nyelvekből. Az emelt elvileg tanárok szerintem sem olyan nehéz angolból,mint egy felsőfokú nyelvvizsga.
3/7 anonim válasza:
Az emelt érettségi egy középfokú nyelvvizsgát ér felvételin.
4/7 A kérdező kommentje:
Az emelten mi nehezebb a nyelvtani resz vagy szóbeli?
2019. júl. 25. 19:33
5/7 anonim válasza:
...Melyik könnyebb?
...Emelt érettségi.
...Ellenkezőleg, a felsőfokú a nehezebb.
Az ember ne visítson a röhögéstől. :D
6/7 anonim válasza:
A felsőfokú nyelvvizsga sokkal nehezebb :) Nem véletlen: sima középszintű érettségi még az alapfokú nyelvvizsgának sem felel meg, annál picit lejjebb van. Az emelt érettséginél ha elérsz egy bizonyos %-ot, megkapod a középfokú nyelvvizsgát. Viszont felsőfokú nyelvvizsgát csak nyelvvizsgával tudsz elérni, tehát az jóval magasabb szint= nehezebb.
7/7 A kérdező kommentje:
Halasan köszi
2019. júl. 28. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!