Angolbol akiknek felsofoku (C1) tudasuk van, mekkora a szokincsetek?
Ezzel kb. Meg lehet hatarozni
Kerlek leirnatok AZ eredmenyt. Kerlek irjatok oda hogy milyen (c1) a tudasotok. Marmint Eros, gyenge stb.

34 éves vagyok, 9 éves koromban kezdtem angolt tanulni. Nyelvvizsgát csak a papírért csináltam meg, mert kellett a felvételi pontszámításkor, második alapszakot is csináltam annak idején.
Nem tudom, hogy anyanyelvi szintű -e a tudásom, felirat nélkül nézek filmeket és szótár nélkül olvasok regényeket, de lennének olyan témakörök, amikből hozzá se tudnék szólni a dolgokhoz :) témakörfüggő, nyilván.

Ez a teszt nem jó, mert rád van bízva és igazából nem méri mennyire ismered.
Most ezt találtam, de volt egy nagyon jó régen, ami többféle módon tesztelt és ha jól emlékszem 50-nél több kérdéssel.
16300

Nincs C1-es nyelvvizsgám (anglisztika diploma azzal egyenértékű, úgyhogy nem dobom rá ki a pénzt), csak B2 komplexem, amit 10.-ben tettem 87%-os írásbeli és 90% szóbeli eredménnyel. Mostanában tett papírom a 98%-os emelt angol érettségim. Napi szinten használom a nyelvet, és szerintem, ha papírom nincs is róla megütöm a C1-et.
A linkelt teszt 18,700 szót tippel nekem.

Nekem 17,700-t írt. C1 eurot csináltam 3,5 éve, akkor angol-töri tanári szakra jártam. Azóta angolul tanulok mérnökinformatikus szakon, és folyamatosan fejlődök.
A teszthez annyit tennék hozzá, hogy valószínűleg kicsit felfelé torzít esetmben, mert rengeteg szerintem ritkán ismert szót csak azért tudtam, mert játékokban használják őket, amikkel játszottam.

"Utolso, neked akkor Mar a szokincsed alapjan anyanyelvi, vagy kozel anyanyelvi0(c2) szinten van a tudasod, ez tenyleg igy van?"
A C2 az valóban közelít az anyanyelvűhöz. Mindazonáltal a C2 meghatározásában kulturált módon benne van az is, hogy bizonyos témákat tekintve akár jobb is lehet az átlag anyás nyelvűnél. Elvégre az anyanyelvű az kicsoda? A kocsmai pultos, vagy az akadémikus? 24000 szóval az embert még bármikor érhetik apróbb meglepetések, olyan szerkezetekkel találkozhat, amilyeneket még nem hallott/olvasott.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!