Letudnátok nekem fordítani ezt a recept részletet magyar nyelvre? Előre is K:Ö:SZ:Ö:N:Ö:M a válaszokat!
Further instructions for yeast:
1. After your first feeding, cover with a coffe filter.
2. Store in a cool dry place for 12 hours.
3. Measure out 50g yeast in a new jar, discard the rest.
4. Feed a second time with 50g water and 50 g flour.
5. Mix, cover, store and rest 12 more hours.
6. 12 hours after the second feeding, it is ready.
7. It should be active with bubbles and double the size.
8. Keep 50g yeast in a mason jar for future use (refrigerated).
9. Use 57g of the reamining 100g to make dough.
Gondolom, ez kovász recept.
Az 1. etetés után kávéfilterrel letakarod.
Hűvös száraz helyen tárolod 12 órát.
50 g-ot lemérsz belőle, adsz hozzá 50 g vizet és 50 g lisztet.
Összekevered, lefeded, 12 órát állni hagyod. Ezután kész lesz.
Kb. dupla annyinak kell lennie és a tetején meg buborékna kellene lennie.
Az egészből 50 g-ot hagyj meg következő alkalomra (hűtőben tárold).
A tésztához 57 g-ot használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!