Valaki le tudja forditani ezt a receptet magyarra? Nagyon angolosan van leirva
A pinterest linkeket máskor hanyagold. Nekem is átláthatatlan nem hogy annak aki max face-t használ :D
Konkrét recept nincs benne. Sehol nem látom a mértékegységeket viszont olyan hülyeségekről oldalakat ír, hogy a nagyfia már kávézik.
Bocsi meglett. Már azthittem vége a cikknek mire berakja a receptet.
1 Verd fel a krémsajtot amíg krémes nem lesz
2 keverd össze a tejet és a pudingot (főzést nem igénylő). Hagyd egy kicsit állni mielőtt a krémsajthoz öntöd. Verd fel megint
3. Óvatosan forgasd bele a cool whipet (tejszínhab utánzat)
4. Mártogasd a babapiskótát a kávéba. majd fektesd őket a tepsibe.
5. Ha a tepsi alját elfedik a piskóták terítsd rá a krém felét.
6. Ismételd meg a sütiréteget, terítsd rá a maradék krémet és hűtőben hagyd állni min 4 órát.
7. Hintsd meg kakaóval, kockázd fel és tálald.
Ne viccelj Kérdező!
Ez egy elég ócska tiramisu a recept alapján.:)
Sokkal finomabbakat, gazdagabb ízesítésűeket találsz a magyar oldalakon.
Itt a nem Pinterest-es link: [link]
Hozzávalók:
- 1-8 oz. (1 oz. krémsajt ~30 g, szóval 30-230 g) krémsajt
- 1 - 3.4 oz. instant, főzés nélküli vaníliás pudingpor (itt is számolhatsz 1 oz-ra kb. 30 g-mal)
- 1,5 csésze (~375 ml) tej
- 1-8 oz. Cool Whip (fagyasztott tejszín-utánzat)
- 1 csomag babapiskóta
- 2 csésze (elvileg az amcsi cup folyékony dolgokra 250 ml-t takar) erős, fekete kávé
- 1/4 csésze (~25g) kakaópor
Az instrukciókat előttem már lefordították.
Ez egy borzalmas recept, és különben is, olyan alapanyagokat használ, amiket Magyarországon nem igazán tudsz beszerezni. Mellesleg nem nevezném tiramisunak sem, mert se tojás nincs benne, de még valódi tejszínt se használ.
Miféle mennyiség az, hogy 1-8 oz.? Döntse már el, hogy 30 vagy 230 g krémsajtot használ, a fixen megadott többi mennyiséghez. Meg hidegen felverős, instant vaníliás pudingpor, kikeverve tejjel, meg valami fagyasztott műtejszínnel (Cool Whip), ami hidrogenizált növényi olajokból van előállítva? Még ő maga is bevallja, hogy sokan elítélik, de ő imádja használni.
Meg olyanokat ír, hogy vedd ki 1 órával előbb a krémsajtot a hűtőből, de ha elfelejtenéd, tedd 20 mp-re mikróba... He? Nem!
Annyi jobb tiramisu recept van, még olyan is, ami nem használ nyers tojást, ha nem szereted/nem fogyaszthatod, de ez nem tartozik közéjük.
Ez pl. tojást használ, de vízgőz fölött hőkezeli:
6-os válaszoló vagyok. Most látom, hogy az 5-nek is 90%-a van. :)
Egyúttal kiegészítem előző válaszomat: 8 ounce 226 g, 8 fluid ounce (folyadék) 236 ml.
#5 válaszoló vagyok.
Köszönöm a pontosítást, #6-os válaszoló, ezt benéztem. :) Máskor jobban figyelek.
A belinkelt, Street Kitchen-es recept is egész szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!