Van valamiféle kiadás a gólyatáborban?
Figyelt kérdés
Egyetemi gólyatáborról lenne szó. Ott helyben lesznek valamiféle költségek amiket ki kellene fizetni a gólyáknak? Sok helyen olvasom,hogy pénzkidobás stb. Vagy esetleg annyi pénzt kellene ide vinni amennyiből én fogyasztok?2019. júl. 22. 00:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem van egy alap költsége a gólyatábornak,olyan 10-15ezer forint ,azon felül pedig gondolom én,(kell/)lehet vinni költőpénzt magaddal.
2/5 anonim válasza:
Be kell fizetni egy összeget. Annak fedeznie kell a szállást, étkezést és valamennyi piát, esetleg belépőt strandra. További költségek nincsnenek, hacsak te nem akarsz venni magadnak valamit a boltban...
Én nagyon jól éreztem magam a gólytáborban, jók voltak a programok, jókat ettem, sok embert megismertem úgyhogy én nem gondolom pénzkidobásnak.
3/5 anonim válasza:
Nalunk nagyon kevés kaja volt, úgyhogy elég sokat költöttünk az ott lévő egyetlen büfében. De alkoholt is mindenki magának veszi
4/5 anonim válasza:
Maga a gólyatábor olyan 20-30 ezer. Ebben benne van a szállás, étkezés, programok, póló. Boltba minket anno nem is nagyon engedtek ki. Az odautazás is együtt volt, de a hazautazás már nem, szóval arra kellett pénz.
5/5 anonim válasza:
Nem pénzkidobás; nekem az összes barátom a gólyatáborból lett, és még mindig azok.
Nekünk minden benne volt az árban: szállás, teljes ellátás, belépők, így csak kávét vagy ajándékot vettem saját pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!