Számoljunk vissza közösen! Mire számítatok, várhatóan be fogtok kerülni a megjelölt egyetemi/fősulis szakok valamelyikére?
Én már hihetetlenül izgulok,de bízom magamban :)
Ki mit jelölt meg ? (Intézmény, szak, képzési mód?)
Köszönöm a válaszokat és sok sikert nektek ! 😘
PPKE-ITK bionika, aggódom kicsit, mert a matek érettségim nem sikerült úgy, ahogy vártam, így csak kevés ponttal haladja meg az összpontszámom a tavalyi ponthatárt. Igazából ELTE-n biológus bsc után mesterszakon tudom ugyanazt tanulni, de azért még reménykedem :D
Sok szerencsét mindenkinek!
Nagyon érdekes szakokra jelentkeztetek, köszönöm az eddigi válaszokat! Sok sikert mindenkinek ! :)
Már nem sok van hátra!
KRE-Jogi FLA (Budapest)
Második, harmadik helyen Miskolc és Szeged van.
De valószínűleg felvesznek Pestre. 418 pontom lett.
Sok sikert kívánok mindenkinek! :)
Itt is gyógypedagógia (De) , 440 pont.
Nem izgulok, de azért Jó lenne már sms-t kapni :)
Debrecen gyógypedagógia levelező
Kicsit izgulok, pár óra és minden eldől. 🥳
Szuper,amiket írtatok ! Mind nagyon szép hivatás!
Kitartást kívánok Nektek ehhez az egy naphoz, amíg tudatlanságban vagyunk az idei pontokat illetően :) Én egyébként már ma gyomorfájással ébredtem,szóval tényleg nagyon izgulok.
Az én szakomra 9ponttal lett több nekem,mint amennyi a tavalyi ponthatár volt,úgyhogy borzasztóan kíváncsi vagyok.
Azért reménykedem a legjobbakban;mindenkinek nagyon sok sikert kívánok !:)
Apropó, valaki ott lesz a holnapi Pont Ott Partin Debrecenben? :) Csak mert én megyek egy barátnőmmel, gondoltam megkérdezem, hátha akad valaki aki szintén eljön?:)
1 NAP!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!