Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Számoljunk vissza közösen!...

Számoljunk vissza közösen! Mire számítatok, várhatóan be fogtok kerülni a megjelölt egyetemi/fősulis szakok valamelyikére?

Figyelt kérdés

Én már hihetetlenül izgulok,de bízom magamban :)

Ki mit jelölt meg ? (Intézmény, szak, képzési mód?)

Köszönöm a válaszokat és sok sikert nektek ! 😘

2019. júl. 20. 21:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

PPKE-ITK bionika, aggódom kicsit, mert a matek érettségim nem sikerült úgy, ahogy vártam, így csak kevés ponttal haladja meg az összpontszámom a tavalyi ponthatárt. Igazából ELTE-n biológus bsc után mesterszakon tudom ugyanazt tanulni, de azért még reménykedem :D

Sok szerencsét mindenkinek!

2019. júl. 22. 13:25
 12/28 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekes szakokra jelentkeztetek, köszönöm az eddigi válaszokat! Sok sikert mindenkinek ! :)

Már nem sok van hátra!

2019. júl. 22. 17:45
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Gyógypedagógiára jelentkeztem az Eltén, már én is nagyon várom a ponthatárokat. :) Kb 10 ponttal vagyok a tavalyi határ felett, kíváncsi vagyok nagyon. Sok sikert mindenkinek!!
2019. júl. 22. 19:07
 14/28 anonim ***** válasza:

KRE-Jogi FLA (Budapest)

Második, harmadik helyen Miskolc és Szeged van.

De valószínűleg felvesznek Pestre. 418 pontom lett.

Sok sikert kívánok mindenkinek! :)

2019. júl. 22. 23:47
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Itt is gyógypedagógia (De) , 440 pont.

Nem izgulok, de azért Jó lenne már sms-t kapni :)

2019. júl. 23. 00:11
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
PTE ÁOK 1 ponttal vagyok a tavalyi fölött.... Rezeg a léc 😂
2019. júl. 23. 09:19
 17/28 anonim válasza:
Kicsit izgulok. Én Pestre jelentkeztem. Most 20 ponttal vagyok a tavalyi ponthatár felett, de előtte 22 pontot ugrott. Szerencsére már csak egy nap és kiderül. Remélem, hogy idén nem ugrik annyit. 😄
2019. júl. 23. 13:11
 18/28 anonim ***** válasza:

Debrecen gyógypedagógia levelező

Kicsit izgulok, pár óra és minden eldől. 🥳

2019. júl. 23. 18:19
 19/28 A kérdező kommentje:

Szuper,amiket írtatok ! Mind nagyon szép hivatás!

Kitartást kívánok Nektek ehhez az egy naphoz, amíg tudatlanságban vagyunk az idei pontokat illetően :) Én egyébként már ma gyomorfájással ébredtem,szóval tényleg nagyon izgulok.

Az én szakomra 9ponttal lett több nekem,mint amennyi a tavalyi ponthatár volt,úgyhogy borzasztóan kíváncsi vagyok.

Azért reménykedem a legjobbakban;mindenkinek nagyon sok sikert kívánok !:)

Apropó, valaki ott lesz a holnapi Pont Ott Partin Debrecenben? :) Csak mert én megyek egy barátnőmmel, gondoltam megkérdezem, hátha akad valaki aki szintén eljön?:)

1 NAP!!!!!

2019. júl. 23. 22:11
 20/28 anonim ***** válasza:
Én ELTE pszichológiátlra jelentkeztem, 19 ponttal vagyok a tavalyi ponthatár felett, szóval remélem meglesz :)
2019. júl. 24. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!