Ki jár az alábbi szakok, iskolák valamelyikére/be?
Olyan szakra jöttem, ami igazából nem is érdekel, csak erre most döbbentem rá! Nem néztem jól utána.
Most azokat kérdezem, akik az alábbi szakokra járnak vagy ezeken végeztek.
Mennyire nehéz a szak egy olyan számára, akinek nincsenek meg a megfelelő alapok az átlagos középiskolai színvonaltalanság miatt, aki nehezen tanul, viszont leül tanulni és szorgalmas; foglalkozik vele?
KONKRÉTAN miről tanultok? Kérlek ne linkeljetek mintatantervet, az idegen számára nem mindig értelmezhető, pl a saját szakomnak néztem régen mintatantervét, mégse esett le, hogy nem nekem való...
Ha végeztetek már: milyen munkakört töltötök be? Mennyi benne a kreativitás? Nem monoton? Mennyi a felelősség?
Mennyire nehéz elhelyezkedni, milyenek a tendenciák; milyen tendenciák várhatóak?
A szakok: környezettan, biomérnöki, biológia; esetleg közlekedésmérnöki vagy ipari termék-és formatervező mérnöki, ami ezektől eltér.
Esetleg hasonló szakok is szóba jöhetnek.
Miből gondolod, vagy miben nyilvánul ez meg?
Nehéz a biológia szak?
Van ilyen Gödöllőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!