Nulla rajztudással ne is akarjak műszaki szakok valamelyikére menni?
Nem rajztudás kell, hanem akarat.
Vonalzó mellett kell húzni a vonalakat javarészt.
Esetleg ha szabadkézi vázlatot csinálsz, akkor kellene "tudás", de annyi gondolom mindenkinek van.
Sok sok sok türelem kell, az én műszaki rajzom egyike pl a tanárom szerint nem ért semmit, mert nem megfelelő a vonalak erőssége, mélysége....
Mikor sikerült a megfelelő H-s ceruzával kiemelni az adott vonalakat, talált rajta mm-s eltéréseket, mikor 3x ránéztem az ábrázolandó feladatra, már elegem lett, de végülis megcsináltam, szóval szerintem türelem kell..
A rajztudás elég keveset befolyásol, itt volt aki animéket hajszálpontossággal lerajzolt, de a műszaki rajzhoz nem sokat konyított, a másik meg egy fát se tudna lerajzolni, de pillanatok alatt elkészít hibátlanul egy műszaki rajzot... Ha csak emiatt félsz, szerintem inkább ne, nagyrészt fejben dől el, hogy fogod bírni-e vagy sem. Tapasztalatot, rálátást, érzéket pedig a sok türelem eredményezi. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!